Kazanan Dostluk Olsun!...

BAL liginde 7.sezonunu yaşayan ve bu sezonun ilk galibiyetini Giresun Derbisi sayılan 1926 Bulancakspor’’u Burhan Nebioğlu’nun golleri ile 2-1 yenen temsilcimiz Görelespor ligin 5.haftasında deplasmanda tarihinde ilk kez katıldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Ligine (BAL) katılan DSİ Karadenizspor’u Orhan Dilli’nin tek gollüyle yenerek namağlup olarak İlk 4 haftayı 10 puan ve namağlup şekilde lider Sebat’ın ardından ikinci tamamlayan Eynesil Belediyespor'un  konuk olacak.

 2 8 Kasım 2021 Pazar günü saat 14.00’de Eynesil İlçe Stadı’nda oynanacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunda mücadele eden namağlup olarak 2 olan Eynesil Belediyespor ile 6 sıradaki temsilcimiz Görelespor, BAL liginde ilk kez karşılaşırken, Eynesil Belediyespor karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmek ve rakipleriyle arasındaki puan farkımı açmak istiyor. İlk galibiyetini alıp 5 puana yükselen Görelespor ise 1926 Bulancak deplasmanında elde ettiği 3 puanı daha da anlamlı hale getirmek için sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Metin Aydın eski takımına karşı karşıya gelecek…

Öte yandan Eynesil Belediyespor teknik direktörü Metin Aydın eski takımı temsilcimiz Görelespor'la karşı karşıya gelecek.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak BAL liginde mücadele eden iki Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor ve Görelespor başarılar dileriz. goreleden haber-medya

 

5. HAFTA MAÇLARI

 

Eynesil Belediyespor-Görelespor, Ünye 1957 Spor-Dsi Karadenizspor, Erdoğduspor-Sebat Gençlikspor, Söğütlü Hilalspor-Ulubey Belediyespor, Ordu Gücü Futbol Kulübü-1926 Bulancakspor.