Keleş: Yoğun çalışma dönemi geçireceğiz!...

2021-2022 sezonunda Süper Lig’de boy gösterecek olan Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezinde 1 Temmuz itibariyle hazırlıklarına başlayan yeşil beyazlılar lige 23 Temmuz’a kadar burada hazırlanacaklar.

Giresunspor’un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Esat Mala, Zeki Yavru ve Douglas Bacelar da kampa katılarak çalışmalara iştirak etti. Yeşil beyazlı yönetimin, önümüzdeki günlerde Erzurum’a geçerek yeni transferlere imza attırması bekleniyor.

Profesyonel olan genç futbolcular Arda, Ertuğrul, Fatih ve kaleciler Göktan ve Doğaç’ın yanı sıra U19 Takımında forma giyen Cihan Topatan, Furkan Kütük ve Furkan Aksu da Erzurum kamp kadrosunda yer alıyor.

Keleş, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek, “Yoğun bir çalışma dönemi geçireceğiz. Yaklaşık üç hafta sürecek kampımızda en iyi şekilde çalışacağız. Eksiklerimiz var. Zamanla aramıza katılacak futbolcular olacak. Antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları da yapmayı planlıyoruz. Bizim bundan sonraki işimizin adı çok çalışmak olacak. Her geçen gün yol kat edeceğiz ve lig başladığında keyif veren bir takım olacağız" dedi.