KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ ARASINDA ‘SOSYAL VE KÜLTÜREL ORTAK HİZMET PROJESİ’ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Belediye Başkanı Tolga Erener ve Görele Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Fikri Kaya arasında imzalanan protokolle ilçenin kültür ve sanatsal anlamda daha da ön plana çıkarılması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Tolga Erener, sanatın ve kültürün beşiği Görele’de böylesine önemli bir görev üstlenen derneğin açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Ercan Caba, Başkan Yardımcısı Fikri Kaya ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Belediye Başkanı Tolga Erener, “Belediye olarak ilçemizin sanatını ve kültürünü yaşatmaya, ön plana çıkarmaya ve gelecek kuşaklara aktarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bunu başardığımıza da inanıyorum. Şimdi ise kültürel ve sanat anlamda böylesine önemli bir derneğin kurulmasından dolayı mutluyuz” dedi.

Görele Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Fikri Kaya ise, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Tolga Erener’e teşekkür ederek, “Amacımız ilçemizin kültürel ve sanatsal anlamda tanıtmak, sanatsal ve kültürel unsurların ön plana çıkarmaktır. Belediyemiz ve Kaymakamlığımızla işbirliği içerisinde çalışıp, ilçemiz için elimizi taşın altına koymak istiyoruz” dedi.