Liglere kar engeli!...

Ülkemizde beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti. TFF, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının takviminde değişikliğe gitti. Buna göre bu liglerde oynanacak olan karşılaşmalar bir hafta kaydırılarak 18-21 Mart tarihlerinde oynanmasına karar verildi.

Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

 

Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 11 – 14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 1 hafta kaydırılarak 18 – 21 Mart tarihleri arasında oynanacak.

 

Bu liglerin kalan haftalarına ilişkin programlar ise daha sonra ilan edilecek.

 

Ayrıca Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, Kadınlar 2. Lig ve BAL müsabakaları da bir hafta kaydırıldı.

AMATÖR FUTBOLA KAR ENGELİ!

 

12-13 Mart 2022 tarihleri arasında oynanacak olan Amatör futbol müsabakaları Futbol İl Tertip Komitesince ertelendi

İlimizi de etkisi altına alan yoğun yar yağışı nedeniyle bu hafta sonunda oynanması gereken amatör futbol müsabakaları ileri bir tarihe ertelendi.

 

İl merkezinin yanı sıra ilçelerimizin büyük bir bölümü kardan olumsuz etkilendi. Giresun Futbol İl Temsilciliği statların son durumuna baktı ev karşılaşmaları erteleme kararı aldı.

 

Giresun Futbol İl Temsilciliği’nden yapılan resmi açıklama şöyledir:

 

“Kulüplerimizin Dikkatine! Valilik ve Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre dün başlayan ve hafta sonu devam etmesi beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Merkez ve ilçelerimizdeki sahaların durumları da değerlendirilerek ayrıca ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak 12-13 Mart 2022 tarihleri arasında oynanacak olan Amatör lig müsabakaları Futbol İl Tertip Komitemiz kararı ile bir hafta kaydırılmıştır. Bilgilerinize. Mustafa Kasap. Giresun Futbol İl Temsilcisi."