"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Suriye Halep’in kuzeyinde Mare kasabası yakınında bulunan Sındıf mıntıkasında Tel Rıfat bölgesinde varlığını sürdüren YPG/PKK teröristler tarafından ATGM Saldırısında Elazığ Palu nüfusuna kayıtlı Gaziantep İl Emniyet müdürlüğü Özel Harakat şube personeli PÖH Polis memuru CİHAT ŞAHİN ve saldırısında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Adıyamanlı Özel Harekat Polisi Fatih Şahin yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düştü. 1 kahraman yiğidimiz yaralanmıştır.

Saldırının ardından olay yerine askerlerimiz ve polislerimiz sevk edildi. Yaralı güvenlik güçlerimize ilk müdahaleyi bölgedeki askerlerimiz ve polislerimiz yaptı.

Şehidimizin Elazığ ili Palu ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu, 34 yaşında evli ve 3 ile 7 yaşlarında iki çocuğunun olduğu da öğrenilirken şehidimizin Elazığ’da yaşayan anne ve babasına acı haber verildi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine ve Özel Harekat camiasına başsağlığı diliyoruz. Yaralı Yiğitlerimize Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah Dualarınızı kabul etmeyiniz