Milli Voleybolcumuz Hande’den Büyük Başarı!...

Filenin sultanları, son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 yenerek Tokyo 2020'ye çok iyi bir başlangıç yaptı. Türkiye, ikinci maçını 29 Temmuz'da İtalya ile yapacak.

 

HANDE ETKİLİ OYNADI

 

Giresun Espiyeli Milli Voleybolcumuz Hande Baladin’in de forma giydiği maçta Türkiye Kadın A Milli Voleybol Takımı; Cansu Özbay, Hande Baladın, Zehra Güneş, Ebrar Karakurt, Meliha İsmailoğlu, Eda Erdem Dündar (Simge Şebnem Aköz, Şeyma Ercan) kadrosuyla mücadele etti.

 

Türkiye, B Grubu'nda Çin'den sonra 27 Temmuz'da İtalya, 29 Temmuz'da 31 Temmuz'da Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları 2 Ağustos'ta Rusya ile oynayarak eleme grubu maçlarını tamamlayacak. İlk 4 sırada yer aldığı takdirde Türkiye adını çeyrek finale yazdıracak. A Grubu'nda ise Japonya, Sırbistan, Brezilya, Güney Kore, Dominik Cumhuriyeti ve Kenya bulunuyor.

    Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Tokyo 2020'ye katılan ve son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 yenen Filenin sultanlarını ve Giresun Espiyeli Milli Voleybolcumuz Hande Baladin’i kutlar, başarılar dileriz.