NİHAT GÜREL FEN LİSESİ TİYATRO KULÜBÜ ÖÐÜLELRİNİ ALDI!...

Daylı Köyü’nden olan ve yurdun her cephesinde savaşan Kesik Ali’nin oğlu İstiklal Savaşı Gazisi Mehmet Cındık’ın hayatını konu alan senaryosunu ve yönetmenliğini televizyoncu Gazeteci Uğur Bilgi ve kızı Nur Tuba Bankoğlu’nun üstlendiği Görele Nihat Gürel Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerine GÖRFED tarafından plaket verildi.

İlçemiz dışından da ciddi katılımlar olduğunu söyleyen Televizyoncu Gazeteci Uğur Bilgi” Sıra dışı zorluklar, şartların elvermemesi( deprem, mevsim şartları, bitmeyen sağlık problemleri vb. Kadronun dağılması) gibi etkenlere rağmen Gazi Mehmet Cındık büyüğümüzün hayatından kesitleri anlatan oyunumuzu özellikle çocuklarımızın olağan üstü gayretleri ile sahneledik hamd olsun. Ama bitmedi! Nasipse, gerek bu oyun, gerek derlediklerimizle ahdimiz tamam olacak. Gerçek tiyatro severlere, destek verenlere, Gazimizin savaş hatıralarının yer aldığı eserini bizden esirgemeyen Halil Cındık abime, okul müdürlerimize, öğrencilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Karne günü arkadaşları ve öğretmenleri huzurunda yapılan plaket töreni kamuoyunda da memnuniyetle karşılandı goreleden haber-medya