Önal: "6 maç sonra galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

Ligde şanssızlıklar nedeniyle istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Önal, "Göztepe karşılaşması, bizim için adeta kırılma maçıydı. Nihayet kötü gidişata Göztepe karşısında galip gelerek 'dur' dedik. Ligde 6 maç sonra galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Önal, ligde 5 Mart Cumartesi günü Çaykur Rizespor'a konuk olacaklarını hatırlatarak, rakipleri karşısında 3 puan hedeflediklerini dile getirdi.

Müsabakanın her iki takım için adeta 6 puan değeri taşıdığına işaret eden Önal, "Bizim gibi Rizespor da ligde kalma mücadelesi veriyor. Her iki takımın da 3 puana çok ama çok ihtiyacı var. Bu nedenle bizi çok zor bir maç bekliyor. Oyuncularımıza güveniyoruz. 90 dakika sonunda gülen taraf olacağımıza inancımız tam. 3 puan alarak alt sıralardan hızla uzaklaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

GECEYE DESTEK ÇAĞRISI

Öte yandan basın sözcüsü Önal, kulübe gelir amaçlı İstanbul’da 12 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan gece için destek beklediklerini aktardı.

Önal, “İl içinde ve il dışında yaşayan iş insanlarını, siyasileri, sivil toplum kuruluşlarını ve Giresunspor sevdalısı tüm hemşehrilerimizi gecemize destek olamaya bekliyoruz. Birlik ve beraberliğe büyük ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde ister bir bilet isterse de 10 bilet satın alarak gecemize destek olan herkesi kamuoyuyla paylaşarak, Giresunspor’un kimin yanında olduğunu kamuoyuyla paylaşacağız. Gün Giresunspor’a destek olmak ve sahip çıkma zamanıdır” dedi.