ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI İL FİNALİ YAPILDI

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mustafa Kemal Ortaokulu çok amaçlı salonunda yapılan 2022-2023 eğitim öğretim yılı yarışma takviminde yer alan "Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması il finaline Merkez Cumhuriyet Ortaokulu, Merkez Kanuni Ortaokulu, Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu ve Görele İmam Hatip Ortaokulu arasında yapıldı.

2022-2023 eğitim öğretim yılı yarışma takviminde yer alan "Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması’nın İl Finalinde Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu il birincisi olurken, Görele İmam Hatip Ortaokulu ise il üçüncüsü oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yarışma ile ilgili değerlendirmesinde; Bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin bilgilerini sınaması yanında, okulların ve öğrencilerin kaynaşmasına, yarışma kültürü ve takım ruhu ile hareket etme becerisini elde etmelerine imkân sağladığını belirtti. Bu vesileyle, Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasında birinci olan Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulunu tebrik ederken, yarışmaya katılan tüm okullarımızın yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti goreleden haber-medya