Play-off biletini kaptılar

VER ELİNİ PLAY-OFF

TFF Kadınlar 1. Lig’inde bu sene olağanüstü performans gösteren yeşil-beyazlı ekibimiz Sanayispor, sahasında konuk ettiği Dudullu Spor Kulübü’nü 1-0’lık skorla mağlup etti ve haftalardır mücadelesini verdiği play-off’u da garantilenmiş oldu.

Sanayispor’a hem galibiyeti hem de play-off’u getiren gol 50. Dakikada penaltıdan geldi.

DÜDÜK YILMAZ’DAYDI

Zorlu mücadelede İlimiz Bölgesel Hakemi Ertuğrul Yılmaz düdük çaldı. Yılmaz’ın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden FIFA kokartlı C Klasman Yardımcı Hakemimiz Mürvet Yavuztürk ve Bölgesel Yardımcı Hakem Emirhan Karayel yaptı.

“EMEĞİ GEÇENLERE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Giresun Sanayispor Başkan Yardımcısı Ünal Göze, takımlarının play-off'a yükselmesinin sevincini dile getirdi.

Giresun Sanayispor'un play-off'a kalmayı başarması, kulüp içinde büyük bir coşku ve heyecan yarattı. Başkan yardımcısı Ünal Göze, bu sevinci şu sözlerle ifade etti: "Takımımızın play-off'a yükselmesi bizleri son derece mutlu etti. Uzun bir süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız hedefimize ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Oyuncularımızın ve teknik ekibimizin emeklerine sonsuz teşekkür ediyoruz."

“BAŞARIYA İNANCIMIZ TAM”

Göze, gelecek maçlara odaklanacaklarını belirterek, "Şimdi önümüzde daha zorlu mücadeleler var ancak takımımızın yeteneklerine ve azmine güveniyoruz. Play-off sürecinde en iyisini yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte, başarıyı yakalayacağımıza inancımız tam" dedi.

Giresun Sanayispor'un play-off heyecanı, taraftarlarıyla birlikte kulübün geleceği için umut verici bir başlangıç oldu. Takımın başarısı, Sanayispor camiasını heyecanlandırırken, taraftarlar da büyük bir heyecanla play-off mücadelesini bekliyor.

ONUN PAYI ÇOK BÜYÜK

Sanayispor’da attığı gollerle bu sezon adından söz ettiren 23 yaşındaki futbolcu İrem Yılmaz’ın yeşil-beyazlıların play-off’u garantilemesinde çok büyük emeği var.

23 yaşındaki forvet oyuncusu yeşil-beyazlı formayla ligdeki ilk golünü 5. Haftada oynanan Bağcılar Evren Spor deplasmanında kaydetti. Temsilcimiz, bu maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Bir sonraki hafta Samsun Yabancılar Pazarı Spor Kulübü maçında da gol atan İrem, Konya İdmanyurdu Spor deplasmanında da rakip ağları havalandırmayı başardı ve takımı her 2 maçtan da 3’er puanla ayrıldı. Genç futbolcu Soma Zafer Spor ve Gençlik, Horozkent Spor Kulübü, Bağcılar Evren Spor, Samsun Yabancılar Pazarı Spor Kulübü ve Konya İdman Yurdu mücadelelerinde de attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçen hafta oynanan Soma Zafer Spor ve Gençlik maçında da fileleri havalandıran İrem, olağanüstü performansı ve attığı gollerle play-off’un en büyük mimarlarından birisi oldu.

İREM YILMAZ’IN SEZONU

Bu sezon Sanayispor formasıyla 15 gol atan İrem Yılmaz, takımının gol yollarındaki en önemli silahı olarak yer alıyor. Sanayispor formasıyla Kadınlar 1. Ligi'ndeki ilk maçına 5'inci haftada oynanan Bağcılar Evren Spor mücadelesinde çıkan İrem Yılmaz, toplamda 13 maçta boy gösterdi. 23 yaşındaki forvet, bu maçların tamamına ilk 11'de başladı.

Volkan Karaman