“Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" Kompozisyon Yarışması’nda İl Birincisi Olduk!...

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında 24.11.2016 tarihinde imzalanan protokol doğrultusunda "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması" her yıl Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren okullarda gerçekleştirilmektedir.

Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayıp daha güvenli ve daha sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunarak yeni neslin bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini arttırmak amacıyla yürütülen,  "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" kapsamında, Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle 11. düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışması Giresun meydanında gerçekleşti. SNSG Yetenek yarışmasında il birincilerine ödüllerini İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Sevinç takdim etti.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" edebi eserler kompozisyon yarışması’nda il birincisi olan Nihat Gürel Fen Lisesi 10/C sınıfı öğrencisi Ahsen Dilay Şahin ile görsel eserler dalında Nihat Gürel Fen Lisesi 9/C sınıfı öğrencisi Hava Aydın’ı tebrik ediyor başarılar dileriz. goreleden haber-medya