Sarıgül: “AK Parti’nin bu saatten sonra vereceği bir şey yok”

Sarıgül, Giresun’da düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada iki ay önce de Giresun’a geldiğini belirterek, “Türkiye zamlardan ,faturalardan başka bir şey konuşamıyor, gittiğim yerlerde dikkati çekiyor kimsenin yüzü gülmüyor. Elektrik ve doğalgaz faturaları evlerde huzur bırakmadı, esnafa dükkan kirası kadar elektrik faturası geliyor. AK Parti’nin bu saatten sonra ülkeye verebileceği de, ülkeden isteyebileceği de bir şey yoktur. Türkiye AK Parti’ye mahkum değildir, artık Türk siyasetinde TDP var” dedi.

Sarıgül, “Türkiye’nin petrolü var. Bu petrol fındıktır, çaydır, pancardır, tütündür, buğdaydır, pamuktur, incirdir, zeytindir. Bu ürünlerimizin değerini bilmeliyiz.” dedi.

Mustafa Sarıgül şöyle konuştu: “TDP, tarafsız Cumhurbaşkanı, güçlü parlamento, bağımsız yargıdan yanadır. İş başına geleceğiz ve ülke sorunlarını çözeceğiz. Ülkemizi hukukun üstünlüğü ve demokrasi içinde yöneteceğiz. Bizim iktidarımızda devlet adil olacak, vicdanlı şefkatli ve merhametli olacak. Bizim tercihimiz zenginden yana değil, işsizden, emekliden, esnaftan, çiftçiden, memurdan ve engelliden yana olacak. Eğitimde fırsat eşitliği sağlayacağız, üretim diyeceğiz. Köylerimizi yeniden şenlendireceğiz. Kendi çiftçimizi ihya edeceğiz.”