Şehit Piyade Onbaşı Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası başladı!...

10 Mayıs 1995 yılında Kuzey Irak'ta operasyonda şehit olan Karaburun Köyü’nden Piyade Onbaşı Şehit Yaşar Tüfekçi anısına Görele'de 6-7-8 Mayıs tarihleri arasında Görele Kaymakamlığı, Görele Belediyesi, Görele Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ve Ege Joyful’un katkılarıyla Görele Masterler Spor Derneği tarafından Görele'de 6-7-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Şehit Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası Karaburun Köyü’nde bulunan Piyade Onbaşı Şehit Yaşar Tüfekçi mezarı başında yapılacak törenle başladı.

Yozgat Sürmeli Masterler, İzmir Balçova Teleferik Masterler, Görele Masterler ve Giresun Masterler katıldığı Şehit Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası Görele 13 Şubat ilçe Stadı’nda Görele Şöhretler ve Giresun Şöhretler maçı ile devam etti.

 Belediye Başkanı Tolga Erener, Göreleli Şehidimiz Yaşar Tüfekçi ismini yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla ilçemizde ‘Masterler Futbol Turnuvası’ düzenleyen eski futbolculardan hemşerimiz Recep Çolak’a teşekkür etti.

‘Masterler Futbol Turnuvası’nda birlik ve beraberliğin önemli rol oynadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Tolga Erener, “Hem ilçemizin önemli değerlerini, hem de birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan güzel bir organizasyon oldu. Bu vesileyle hep birlikte top koşturarak, Göreleli şehidimiz Yaşar Tüfekçi’yi anmış olduk. Kendisine tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum. Böylesine önemli bir turnuvayı ilçemizde hayata geçiren hemşerimiz Recep Çolak’a, ilçemize gelerek turnuvayı şereflendiren herkese teşekkür ediyorum” dedi goreleden haber-medya