Sınıf öğretmeni Nilüfer Gümüşkaya’ya Teşekkür Belgesi"

"Caribou Matematik öğrencilerin severek matematik yapmalarını ve problem çözmeye yönelik keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan, Kanada merkezli bir organizasyondur. Uluslararası Caribou Matematik Yarışması ise dünya çapında online olarak düzenlenen bir matematik yarışmasıdır. Caribou Matematik öğrencilerin problem çözme becerilerini geliştiriyor. Zorlayıcı ve uluslararası düzeyde matematik etkinlikleri ile karşılaşmaları için fırsatlar sunuyor. Öğrencilerin İngilizce Matematik terminolojilerini kullanmalarını ve bu terminolojileri zamanla öğrenerek kullanmalarına alışmalarını sağlıyor."

 

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut öğrencimizin başarısında çok önemli katkısı olan sınıf öğretmeni Nilüfer Gümüşkaya’ya ve öğrencimizin velileri Nesrin Güner-Engin Güner çiftine "Teşekkür Belgesi" takdim etti.

 

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut "ilçemize dünya birinciliği onurunu yaşatan sevgili öğrencimizi tebrik ederiz. Başarı bir ekip işidir. Öğrencisine her zaman destek olan, çağın gereklerine göre eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan, çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için özveriyle çalışan değerli öğretmenimiz Nilüfer Gümüşkaya 'ya özellikle teşekkür ederiz. Öğrencimizin başarısında büyük katkıları olan velilerimize, okul idarecilerine, Giresun BİLSEM idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz" dedi.

Giresun Valide Sultanlar Dernek Başkanı Özgül Aydın Karaman” Bir öğrencisi uluslararası caribou matematik yarışmasında dünya birincisi olan bir öğrencisi İstiklal marşını güzel okumada il ve ilçe birincisi olan bir öğrencisi hürriyet konulu resim yarışmadında ilçe ikincisi olan kıymetli öğretmenim Nilüfer Gümüşkaya  yı ve çok kıymetli yavrularını kutluyorum ...Sizin gibi başarılı öğretmenlere o öğrencilerin içindeki hazineyi bulan değerlere çok ihtiyaçımız var yolun açık olsun” dedi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Uluslararası Caribou Matematik Yarışmalarında birinci olan Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu öğrencisi İnanç Güner’in başarısında çok önemli katkısı olan sınıf öğretmeni Nilüfer Gümüşkaya’yı kutlar, başarılar dileriz. goreleden haber-medya