“Sivasspor maçı, telafi maçı olacak”

Sivasspor karşılaşmasıyla, Antalyaspor mağlubiyetinin telafisini yapmak istediklerini belirten teknik direktör Hakan Keleş" Lig uzun bir maraton. İnşallah 5 gün sonra Sivasspor maçı ile telafi ederiz” ifadelerini kullandı. Seri galibiyetler alarak alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapan  Teknik direktör  Keleş oyuncularını sürekli olarak uyararak, mini toplantılar gerçekleştiriyor.

“Ligin en fazla berabere kalan takımı”

Demir Grup Sivasspor, ligde geride kalan haftalarda Göztepe, Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Adana Demirspor ve Altay ile 1-1 berabere kalarak, 6 beraberlikle ligin en fazla berabere kalan takımı oldu.

GZT Giresunspor’un 6 Kasım Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor ligin en fazla beraberlik alan takımı konumunda. Sivas temsilcisi 11'inci haftası geride kalan ligde 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 6 beraberlikle 12 puan topladı.  Bu periyotta 15 kez rakip fileleri sarsan kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

Göztepe, Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Adana Demirspor ve Altay ile 1-1 berabere kalarak 6 beraberlikle ligin en çok beraberlik alan takımı konumundaki Sivasspor'u, 5 beraberlikle Konyaspor takip etti.