SPOR “Bu takıma sahip çıkacaksak bugün sahip çıkacağız”

GZT Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, 17 Aralık’ta Altay ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Çotanak Spor Kompleksinde basın toplantısı düzenledi. Karaahmet, Altay maçının Giresunspor’un ligdeki durumu açısından önemli bir maç olduğunu ifade ederek bütün Giresunluları karşılaşmaya davet etti.

Takımın ligdeki durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaahmet, “Takımımızın durumu bildiğiniz gibi. 19 puanla iyi bir yerde sayılabiliriz. Ama daha iyi olabilirdik. En azından 3-4 puan daha yukarıda olabilirdik. Futbol böyle bir şey zaman zaman fırsatları kaçırabiliyorsunuz. Son anda istemediğiniz sonuçlar doğabiliyor. Ama mücadele için tüm takıma ve hocama teşekkür ediyorum. Benim futbolcu arkadaşlarım mücadelesini emin olun en büyük kulüplere karşı da en istekli ve en arzulu şekilde vermeye devam ediyorlar. Bu Giresunspor’un aldığı başarı ve konuşulduğu ortama bakacak olursak şehrimizin marka değeri için çok büyük bir şey. Giresunspor herhalde Türkiye’nin en çok konuşulan markasıdır” dedi.

Başkan Karaahmet, Altay maçının bilet fiyatlarında indirime giderek 10 liraya kadar fiyatı düşürdüklerini söyledi. Karaahmet, “Burada herkesin Giresunspor’a destek vermesi lazım. Bu hafta bilet fiyatlarıyla ilgili 10 liraya kadar fiyatı düşürdük. Bunu ben kulüp başkanı olarak yönetimdeki arkadaşlarla konuştuk ve fiyat farkını karşılayacağız” dedi.

“TRİBÜNDEKİ BÜTÜN KOLTUKLARIN DOLMASINI İSTİYORUM”

Giresunspor’un taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu ifade eden Karaahmet, “Bu Cuma oynayacağımız Altay maçı önemli maçlardan bir tanesi. Ben bir tane koltuğun boş kalmasını istemiyorum. Tribündeki bütün koltukların dolmasını istiyorum. Halkımız gereğini yapacaktır. Bu takımın desteğe ihtiyacı var. Bu takım sizin için sahada mücadele ediyor. Her yerde Giresun’un çotanağını taşıyor. Bu takıma sahip çıkacaksak bugün sahip çıkacağız. Bu takım halkımızın vereceği destekle ayakta kalıyor. Onları gördüğünde diyorlar ki bizim arkamızda milyonlarca Giresunlu var. Ben biliyorum ki bu takımla beraber bu şehrin kaderi değişecek. Değişmeye başladı. Şu anda her yerde Giresunspor konuşuluyor” dedi.

“GİRESUNSPOR KİMİ NEREYE ALMAK İSTİYORSA ALIR”

Süper Lig’de devre arası transfer çalışmaları konusunda henüz kesin bir şeyin olmadığı dile getiren Karaahmet, “Transfer konusunu şimdi çok fazla konuşmuyoruz. Önümüzde çok önemli bir maç var. Bizim her şeyimiz önümüzdeki Altay maçına kilitlenmiş durumda. Ama teknik direktörümüz ve arkadaşlarımız birtakım hazırlıklar yapıyor. Önümüzdeki transfer dönemi başlayınca Griesunspor bu çalışmaların sonucunu görecek ve üzerine düşeni yapacaktır. Giresunspor kimi nereye almak istiyorsa alır. Giresunspor’dan bir futbolcu gider mi? Çok fazla mümkün görmüyorum şu anda. Çünkü Giresunspor takımı üzerinde daha çok katkı yaparak ligdeki durumunu daha da sağlamlaştırmak isteyen bir takım. Sadece Erol Can’ın sakatlığına çok üzülüyoruz. Kendisini geçmiş olsun diyoruz. Sezonu kapamış gibi görünüyor. Zor bir ameliyat olacak. İnşallah bir an önce aramıza döner. Bu tip eksikliklerimiz olduğu için devre arası oralara bazı takviyeler yapacağız gibi görünüyor. Onu bir iki maçtan sonra konuşuruz” şeklinde konuştu.