“TAKIMI SAHİPSİZ BIRAKMAYALIM”

Yamak, Giresunspor’un hak ettiği yerde olması ve bu dar boğazdan çıkarılması için gerekli adımları atmaya çalıştıklarını kaydederek, bunu sağlamanın yolunun da herkesin bu zor günlerde  Giresunspor’un yanında yer alması gerektiğine vurgu yaptı.

Yamak, bu süreçte gerek yurt içindeki gerek yurt dışındaki tüm Giresunlulara seslenerek, “Kulübümüzün içinde bulunduğ bu süreçte forma, ürün ve bilet alarak katkı sağlayabilirsiniz. Gelin her zaman olduğu gibi kötü günde de tamımızı sahipsiz bırakmayalım” ifadesini kullandı.

Giresunspor’un, siyasiler, iş adamları, STK’lar, taraftarlar, gurbetçiler ve milyonlarca Giresunludan oluşan büyük bir aile olduğunun altını çizen Yamak, “Gelin bu büyüklüğün gereğini yapalım. Bu şehrin bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyecek olan yürekli taraftarları ve her zaman arkalarında durmaktan vaz geçmeyeceğimiz oyuncuları var. Bu önemli görevi devraldığımız günden itibaren  Giresun’u ve Giresunspor’u köklerimizden gelen bir bağ ile sayıp seviyoruz. Bizlerin gayesi de tüm Giresun halkıyla aynı ruhu yaşamaktır. Bunu hep birlikte başaracağız ve Giresunsporumuzu birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.