Tarih Dik Duranları Yazacak

Görele’de Tolga Erener’in istifasından boşalan belediye başkanlığına 4 meclis üyesi aday olduklarını açıkladı. Ak Parti grup kararı ile tek aday Ahmet Süleymanoğlu’nda birleşti. Mhp adayı Hakan Dede’de adaylıktan son an da çekilince seçim iki aday arasında gerçekleşti.

Chp’nin adayı Salih Sıtkı Melikoğlu ile Ak Parti adayı Ahmet Süleymanoğlu’nun yarıştığı seçimde; Mhp ve bağımsız meclis üyesinin oylarıyla Ak Parti 9, Chp 2 oy aldı.

Başkanlık seçiminin ardından CHP Görele İlçe Başkanı Salih Zeki Bayram açıklama yaptı. Bayram, “tarih her zaman dik duranları yazacak. Mhp adayı Hakan Dede adaylığını açıkladığı gün yanına gittim ve bize destek ol dedim. İster partimize katıl seni destekleyelim dedim. Seçim günü adaylıktan çekilip Ak Parti adayına oy verdi. Ak Parti içinde ben her pahasına adayım diyenler adaylıktan çekildi. Cumhur ittifakı gerekeni yaptı kendi aralarında anlaştı. Bağımsız meclis üyesi Adnan Firidin sana ne demeli, Chp meclis listesiyle meclis üyesi oldun. Chp’den istifa ettin, İyi Parti’ye geçtin, sonra İyi Parti’den istifa ettin, bağımsız belediye meclis üyesi oldun. Seçimde gittin Ak Parti meclis üyesine oy verdin. Dediğim gibi tarih dik duranları yazacak. Bu arada belediye meclis üyelerim Aysel Uzun ve Salih Sıtkı Melikoğlu’nu dik duruşlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.