Temsilcilerimiz BAL'da 2.bölge 2.grup’ta!...

Temsilcimiz Görelespor, 1926 Bulancakspor ve Eynesil Belediyespor’un yer aldığı Spor Toto Bölgesel Lig (BAL)'da 2.bölge 2.grup’ta yer aldı.

  (BAL)'da 2.bölge 2.grup’ta yer aldı.

Temsilcimiz Görelespor’un yer aldığı 2.bölge 2.grup’ta Trabzon Bölgesi’nden Sebat Gençlikspor, Trabzon DSİ Karadenizspor, Erdoğduspor, Ordu Bölgesi’nden Ünye 1957spor, Ulubey Belediyespor, Ordu Gücü FK ve Gümüşhane Bölgesi’nden Söğütlü Hilalspor yer aldı.  

 Grup müsabakaları çift devreli lig usulüne göre oynanacak olup her bölgede grup birincisi olan 3’er takım tarafsız bir sahada tek devreli lig usulüne göre oynayacak, Bölge Birinciliği müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.⠀

30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak ve 9 bölgede 27 grupta oynanacak müsabakaların fikstür çekimi 13 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 15:30’da İstanbul’da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde yapılacak. Covid-19 salgını nedeniyle kulüp temsilcilerinin katılımı olmadan yapılacak olan fikstür çekimi TFF’nin Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Spor Toto Bölgesel Lig (BAL)'da 2.bölge 2.grup’ta yer alan Temsilcimiz Görelespor, 1926 Bulancakspor ve Eynesil Belediyespor’a başarılar dileriz.