Temsilcimiz Görelespor, Ligin ilk Yarısını 4'ncü Bitirdi!...

 BAL’da ligin ilk devresinin son maçında deplasmanda Ordu Gücü Futbol Kulübü’nü Burhan Nebioğlu (2) ve Oktay Taze’nin golleri ile yenen ve taraftarlarına yeni yıl hediyesi vererek 4’üncü galibiyetini alan temsilcimiz Görelespor, 4'ncü sıraya yükseldi. 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligine (BAL) 2. Bölge 2. Grupta mücadele eden ve ligin ilk devresinin son maçında deplasmanda Ordu Gücü Futbol Kulübü’nü Burhan Nebioğlu (2) ve Oktay Taze’nin golleri ile yenen ve taraftarlarına yeni yıl hediyesi vererek 4’üncü galibiyetini alarak 4’ncü sıraya yükselen temsilcimiz Görelespor, oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 17 gol atan Yeşil-Beyaz’lı ekibimiz, kalesinde sadece 7 gol gördü. İlk devrenin sonunda puanını 15 yapan yeşil-beyazlılar 4'ncü sıraya yükseldi. 

30 Ocak 2022 tarihinde deplasmanda ilk yarıda golsüz berabere kaldığı Ulubey Belediyespor  ile karşılaşacak olan temsilcimiz Görelespor’a goreleden haber-medya ailesi olarak başarılar dileriz. goreleden haber-medya

GÖRELESPOR'UN İLK YARI MAÇ SONUÇLARI

1. Hafta

Görelespor-Ulubey Belediyespor 0-0

2. Hafta

Sebat Gençlikspor-Görelespor 2-0

3. Hafta

Görelespor-Trabzon DSİ Karadenizspor 1-1 (Erol Koç)

4. Hafta

1926 Bulancakspor-Görelespor 1-2 (Burhan Nebioğlu 2)

5. Hafta

Eynesil Belediyespor-Görelespor 0-0

6. Hafta

Görelespor-Ünye 1957 Spor 1-2 (Kasım Kılıç)

7. Hafta

Erdoğduspor-Görelespor 0-1 (Recep Kara)

8. Hafta

Görelespor-Söğütlü Hilalspor 5-1 ( Oktay Taze, Utku Demiral, Kasım Kılıç 3)

9. Hafta

Ordugücü FK-Görelespor 0-3 ( Oktay Taze, Burhan Nebioğlu 2)