Tirebolu, Avrupalı Konuklarını Ağırlıyor!...

Yürütmekte olduğu Erasmus Projesi kapsamında Avrupalı konuklarını 21 Şubat Pazartesi günü kabul eden  Tirebolu Anadolu Lisesi, söz konusu projede yer alan 28 kişilik öğretmen ve öğrenci grubuna ev sahipliği yapıyor.

Proje kapsamında hafta başında ilçemize gelen Kuzey Makedonya, Yunanistan, Romanya ve Gölcük’ten 28 kişilik öğretmen ve öğrenci grubu, bir hafta boyunca Tirebolu’da projeyle ilgili çeşitli etkinliklere katılacak. Anadolu Lisesi’nin davetlisi olarak ilçemize gelen proje ortaklarını haftanın ilk günü bağrına basan gözde okulumuz, hafta boyunca yabancı konuklarına ev sahipliği yapacak. 26 Şubat’a kadar ilçemizde kalacak olan proje ortakları, burada çalışmalarını yürütecek olup, hafta sonunda tekrar geldikleri ülkelere dönecekler.

Çeşitli Avrupa ülkelerinden ve Gölcük’ten Tirebolu’ya gelen konuklarını kabul eden Anadolu Lisesi’nde 21Şubat Pazartesi sabahı okulda bulunan Proje Sınıfında sade bir tören düzenlenirken; törene Tirebolu Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Tarakçı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz’da katıldı. 28 kişiden oluşan kafileyle ilçemize gelen proje ortaklarını okulda kabul eden Anadolu Lisesi Müdürü Gençağa Cebecioğlu ile Müdür Yardımcısı Hasan Alp ve Proje Koordinatörü Mustafa Oruç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz’ın selamlama faslından sonra projeyle ilgili sunum yaptılar. İlçemiz Anadolu Lisesi, hafta boyunca Avrupalı konuklarına hem ev sahipliği ve hem de Tirebolu’nun tanıtımını yapacak.  tireboluekspress