Tirebolu, Masa Tenisi’nde birinci!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Giresun Liselerarası Genç Erkekler Masa Tenisi Şampiyonası’da ilçemiz temsilcisi Şehit İsmail Kefal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, büyük bir başarıya imza atarak il birincisi oldu. Temsilcimizin bu başarısı ilçede ve Milli Eğitim camiasında büyük sevinç yarattı.

Gruplarda Giresun’u temsil edecek olan Tirebolu Şehit İsmail Kefal MTAL Masa Tenisi Takımı, 12-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Bayburt’ta yapılacak Bölge Grup Birinciliği’ne katılacak. Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Keskin nezaretinde müsabakalara katılan ve 22 okulun katılımı ile gerçekleşen İl Birinciliği’nde Tirebolu’ya şampiyonluk kazandıran Şehit İsmail Kefal MTAL’nin, Bölge Grup Müsabakalarında ilimizi başarıyla temsil edeceğini ifade eden Keskin, Bölge Şampiyonası’na da iddialı olarak gideceklerini söyledi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Tirebolu Şehit İsmail Kefal MTAL Masa Tenisi Takımı kutluyor, 12-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Bayburt’ta yapılacak Bölge Grup Birinciliği maçlarında başarılar diliyoruz tireboluekspress