Tirebolu SP’de İnal, Güven Tazeledi!...

 

Saadet Partisi (SP) Tirebolu İlçe Teşkilatı’nın 5’nci olağan kongresi 8 Ekim Cuma günü yapıldı ve daha önceden Genel Merkezce İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ayhan İnal, güven tazeleyerek, resmen aynı göreve seçildi. Samimi bir havada geçen kongrede, Divan Heyetini; İl Müfettişi Ömer Öztürk ile Merkez İlçe Başkanı Saim Öksüz ve Bulancak İlçe Başkanı Yüksel Aslan oluşturdu.

Tirebolu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Bektaş ile Parti İl Müfettişi Ömer Öztürk, SP Merkez İlçe Başkanı Saim Öksüz’ün yanı sıra Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım, Keşap İlçe Başkanı Kamil Kayiş, Piraziz İlçe Başkanı Cemal Gündoğdu, Bulancak İlçe Başkanı Yüksel Aslan, Yağlıdere İlçe Başkanı İsmail Aydın, Görele İlçe Başkanı Fikri Topbaş’da katıldı. Partinin Tirebolu İlçe Teşkilatı’na kayıtlı çok sayıda üyenin de hazır bulunduğu kongrede, tek listeyle gidilen seçimler sonucu Ayhan İnal, Saadet Partisi’nin Tirebolu İlçe Başkanlığı’na seçilirken; partinin yeni ilçe yönetimi ve il kongre delegeleri de belli oldu.

Tirebolu SP İlçe Teşkilatı’nın Ayhan İnal başkanlığındaki Yönetim Kurulu Listesinde Hidayet Yiğit, Ahmet Ergül, Ziya Kandemir, Ziya Yalçın, Fethi Sarıbudak, Özgün Kurt, Mustafa İnal, Nezir Kerim, Gökhan Gündüz ve Ali Kamat gibi isimler asil üye olarak yer alırken; partinin İl Kongre Delegeliğine seçilen 24 kişilik liste de belirlendi. Bu listeye Yönetim Kuruluna seçilen 11 kişinin yanı sıra; Kadir Efe, Ömer Bostan, İlhan Yiğit, İsmail Kamat, İdris Kamat, H. İbrahim Karakaya, Mustafa Kısacık, Bayram Kılıç, Mustafa Köse, Temel Bal, Kemal Ekinci, Fatma İnal ve Fatma Kandemir gibi isimler girdi.

Saadet Partisi (SP) Tirebolu İlçe Başkanı  tekrar seçilen Ayhan İnal “Saadet Partisi Tirebolu ilçe başkanlığı olarak 5.Olagan genel kurulumuz yaptık Kongremize bu teşrif eden tüm teşkilat mensupları ve misafirlere teşekkür ederim. Rabbim utandırmasın. Ayrıca ilçe binamızın da açılışını yaparak. Bundan sonra Tirebolu’ya hizmet etmek ve Tirebolu insanın derdi ile dertlenmek, sevinçlerini paylaşmak en büyük gayemizdir” dedi.