Tirebolu’da 23 Nisan Çoşkusu!...

Törenlere ilçe kaymakamı Dr. Muhammed Lütfi Kotan, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Koz, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İbişoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Burak Yılmaz, il genel meclisi üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır” Özgürlük, eşitlik ve adaletin temel dayanağı ulusal egemenliktir. Egemenlik ise kayıtsız şartsız milletindir.

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." diyerek tüm dünya çocuklarına hediye ettiği, aynı zamanda Türk Milletinin bağımsızlığın sarsılmaz ifadesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Atamız ve Cumhuriyet’in ilkelerine bağlı nesiller yetiştirme gayesinin bilinci ile Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” dedi goreleden haber-medya