Tirebolu’da Sokak İftarı Etkinliği!...

Tirebolu’nun Yeniköy Mahallesi’nde her yıl Ramazan ayında düzenlenen ve b u yıl 6’ncisi gerçekleşen “Bir Kap Fazla Yap İftar Organizasyonu”na, çok yoğun katılım olurken; sokakta kurulan masalarda yapılan etkinliğe Semazenler tarafından yapılan gösteriler de ayrı bir renk kattı. 26 Nisan Salı günü akşamı Yeniköy Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde güzel bir havada gerçekleşen etkinliğe Tirebolu Kaymakamı Dr. Muhammed Lütfi Kotan ile Belediye Başkanı Burhan Takır ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan İbişoğlu’da katıldı.

Yeniköy Mahallesi Muhtarı Osman Altay’ın organizesinde gerçekleşen etkinlikte; birlik ve beraberliğimize anlam katan İftar Programına katkıda bulunan mahalle sakinlerine teşekkür edilirken; bu etkinliğe Tirebolusporlu futbolcular ve teknik adamlar da özel davetli olarak iştirak ettiler. Etkinlikte kısa birer konuşma yapan belediye Başkanı Takır ile Kaymakam Kotan, ilçenin geleneksel kültürünü yansıtan bu önemli organizasyonu düzenleyen mahalle muhtarlığına teşekkürlerini ileterek, tüm katılımcılara iyi iftarlar dilediler.

Oldukça yüksek katılımın görüldüğü etkinlikte yapılan iftarın ardından, sponsorluğunu Yıl-Ka Çay’ın üstlendiği çay faslı ve Semazen gösterileri de büyük takdir topladı. Mahalle muhtarı Altay, bu yıl 6’ncisini gerçekleştirdikleri Sokak İftarı Programına katılan İlçe Kaymakamı Kotan ve Belediye Başkanı Takır ile İlçe Emniyet Müdürü İbişoğlu’na teşekkürlerini sunarak, “Bu önemli organizasyonda emeği geçen herkesi ve mahalle sakinlerimizi yürekten kutluyorum. Bu mübarek ayda birlik ve beraberliğimize anlam katan ve geleneksel kültürümüzün gereğini yerine getiren mahalle halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve tüm katılımcılara hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.tireboluekspress