Tirebolulu Müzisyenler, Konser Verdi!

Tirebolu Türk Sanat Müziği Korosu’nu oluşturan müzisyenler Giresun’da konser verdi. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Giresun’da 11 Mayıs Çarşamba akşamı Gümrük Binası Konferans Salonunda gerçekleşen konsere damga vuran Tirebolulu müzisyenler, seslendirdikleri şarkılarla salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandılar.

Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü ile Bulancak Özel Sporcular Kulübü yararına düzenlenen Türk Sanat Müziği konserine; şef Sezai Ekmekçi ve yardımcısı Şengül Coşkun nezaretinde katılan Tirebolulu müzisyenler, salonu dolduran izleyicilere uzun süre unutamayacakları bir gece yaşattılar. Giresun ve Bulancak’tan bazı müzisyenlerin de yer aldığı Tirebolu Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel eserler, izleyenleri coşkuyla eğlendirirken; solist olarak sahneye çıkan Salih Yıldız, Ömer Mumcuoğlu, Taci Akkaya, Selim Mumcuoğlu, Kaan Yılmaz, Şengül Coşkun ve Sezai Ekmekçi gibi isimler de, söyledikleri TSM şarkılarıyla izleyicileri eğlencenin doruğuna çıkardılar.  

Tirebolulu müzisyenlerin Giresun’da verdiği anlamlı konsere ilgi yoğun olurken; özel sporcular yararına düzenlenen bu konserde Ensar Usta, Erdem Usta, Levent Özsoy, Erhan Çak, Mert Pala, M. Yıldırım Dönmez ve Cüneyt Deniz gibi isimler sazlarıyla büyülerken; Sezai Ekmekçi, Şengül Coşkun, Hediye Kademoğlu, Ömer Mumcuoğlu, Filiz Balal, Selim Mumcuoğlu, Seyhan Elecik, Taci Akkaya, Emine Gökçe, Enver Uzun, Sadiye Himoğlu, Şahin Şen, Emsal İbrahimoğlu, Kaya İhtiyaroğlu, Fatma Bora, Salih Yıldız, Aynur Domaç, Mustafa Sıpçıkoğlu, Kaan Yılmaz, Seyhan Himoğlu ve Şükrü Kulaksız gibi isimler de solist ve korist olarak eserlerini büyük bir titizlikle icra ettiler. Tirebolu Türk Sanat Müziği Korosu’nun Giresun’da verdiği konser, Giresun ve Bulancak Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulüpleri camiasında da büyük memnunluk yarattı.tireboluekspress