Tireboluspor Karate Takımı Rize’de Çoştu!...

23 Ekim Cumartesi günü Rize’de yapılan iller arası Karate Şampiyonası’na milli sporcumuz İrem Yaren Kayıkçı’nın antrenörlüğünde katılan Tireboluspor Karate Takımı, turnuvada 5 birincilik ve 2’de ikincilik alarak yine göğsümüzü kabarttı.


Tireboluspor Karate Takımı antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Kara nezaretinde Rize’ye giden ve müsabakalara milli sporcumuz İrem Yaren Kayıkçı’nın önderliğinde çıkan karatecilerimiz, burada büyük bir başarıya imza atarak, 5 birincilik ve 2’de ikincilik aldılar. Tireboluspor Takımında karate yapan sporcularımızdan Berke Baykal, Emir Batuhan Topal ve Damla Nisa Çukur kendi kategorilerinde birincilik kürsüsüne çıkarlarken; Ömer Batuhan Topal’da ikinci oldu. Rize’deki şampiyonada coşan sporcularımız KATA dalında da 2 birincilik ve bir de ikincilik alarak, ilçemizin adını bir kez daha ön sıralara yazdırdılar.

KATA dalında Erva Tuana Aydın ve Nilbeste Yaşar ile birincilik kürsüsüne çıkan Tirebolusporlu karateciler, Meryem Uzunoğlu ile de ikinci oldular. Tireboluspor Karate Takımı teknik sorumlusu Kara, sporcularımızın Rize’deki şampiyonada çok başarılı maçlar çıkardıklarını belirterek, “Orada aldığımız sonuçlarla gücümüzü herkese gösterdik. Bu şampiyanada antrenörlük görevi yapan ve takımımızı çok iyi yöneten başarılı sporcumuz İrem Yaren Kayıkçı ile de büyük gurur duyduk. Bu şampiyonada büyük bir başarıya imza atan ve ilçemizin adını üst sıralara taşımayı sağlayan tüm sporcularımızı ve çiçeği burnunda antrenörümüz Kayıkçı’yı yürekten kutluyorum. Eğer bize gereken destek verilirse, daha da büyük başarılar elde ederiz” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak geçen hafta sonu Rize’de yapılan Cumhuriyet Kupası Karate Şampiyonası’nda 5 birincilik ve 2’de ikincilik alan Tireboluspor Karate Takımını  kutlar, başarılar dileriz. tireboluekspress