Tireboluspor’dan Resital: 6-0

Giresun Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Tireboluspor, ligdeki 11’nci maçında Yağlıderespor karşısında kolay bir galibiyet alırken; yeni transferlerin de boy gösterdiği karşılaşmanın golleri Burhan Nebioğlu (3), Ahmet Acar (2) ve Emrah Işkın’dan geldi.

Tirebolu İlçe Stadı’nda 27 Şubat Pazar günü soğuk ve rüzgarlı bir havada oynanan maça yeni transferlerinden Burhan Nebioğlu ve Yağız Cem Zomp’a ilk 11’de yer verdiği ideal kadrosuyla çıkan Tireboluspor, 24’ncü dakikada golcü oyuncu Burhan Nebioğlu’nun penaltı golüyle perdeyi açarken; 28’de başka bir golcüsü Ahmet Acar ile skoru 2-0 yaptı. Aşırı rüzgar nedeniyle top kontrolünün zor olduğu mücadelenin 30’ncu dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Burhan Nebioğlu, ilk yarının skorunu belirledi: 3-0. Bu arada, Burhan Nebioğlu, 32’nci dakikada bir penaltı atışından da yararlanamadı.

Maçın ikinci yarısında da üstün oyununu sürdüren ev sahibi ekip, yenilerden Emrah Aslan’ı da sahaya aldığı mücadelenin 57’nci dakikasında Burhan Nebioğlu ile farkı 4’e çıkarırken; 70’de Ahmet Acar’ın penaltı golüyle skoru 5-0 yaptı. Yağlıdere karşısında çok rahat oynayan ve sonuca giden Tireboluspor’da, son sözü 85’nci dakikada Emrah Işkın söyledi ve bu oyuncunun kafa golüyle skor 6-0 oldu. Oynadığı 11 maçta puanını 27’ye çıkaran ve lider Espiyespor ile arasında 1 puan fark kalan Tireboluspor, ligdeki 12’nci maçını gelecek hafta sonu Giresun’da Batlamaspor ile yapacak.tireboluekspress