Torun: Üretici bahçeye girmeden fındık fiyatını 35 lira olarak açıklayın!...

Torun başkanlığında 40 kişilik parti heyeti, Ordu'da gerçekleştireceği ziyaretler öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ve yüksek disiplin kurulu üyelerinden oluşan 40 kişilik heyetle Karadeniz turuna başladıklarını ifade eden Torun, hemşehrilerinin sorunlarını dinleyeceklerini ve onlara çözüm önerilerini aktaracaklarını söyledi.

Torun, sorunlar var diye asla umutsuz olmayacaklarını dile getirerek "Milletimiz, artık bu siyasi iktidarla yollarını ayırmaktadır. Vatandaşımız artık bu karanlık gidişattan bir çıkış aramaktadır. İşte o çıkışın adresi, milyonların umudu Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bizim tarihi sorumluluğumuz ülkemizi aydınlığa çıkarmaktır ve demokrasiye inanan hiç kimsenin de bu tarihi süreçte umutsuz olmaya hakkı yoktur." diye konuştu.

“Şu anda en büyük sorunumuz fındıktaki belirsizliktir” diyen torun, “Fındık üreticisi, bu iktidarın elinde yabancı şirketlerin insafına terk edilmiştir. Bunun yanında neredeyse yeni hasat mevsimi gelmiş ama hala taban fiyatlar açıklanmamıştır. Sayın Genel Başkanımız açıkladı, biz Ordu'dan iktidara bir kez daha çağrıda bulunuyoruz: Üretici bahçeye girmeden fındık fiyatını 35 lira olarak açıklayın ve vatandaşımızın, çiftçimizin, üreticimizin alın terinin karşılığını verin." değerlendirmesini yaptı.

Torun, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahada olduklarını belirterek "Ülkemizin her tarafında vatandaşımızın dertlerini dinliyoruz. Nerede bir sorun varsa biz, çözüm önerilerimizle oradayız. Siyasi iktidarın kaderine terk ettiği vatandaşlarımızın yanındayız." dedi.