Ümitleri Son Maça Taşıyın

Spor Toto Süper Lig’in 37.haftasında Bitexen Giresunspor bugün Ümraniyespor’a konuk olacak.

 

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

 

Son 16 haftada 1 galibiyeti bulunan ve 34 puanla küme düşme hattında yer alan Giresunspor maçı kazanıp umutlarını son haftadaki Antalyaspor maçına taşımak istiyor.

 

Yeşil-beyazlı takımımız Ümraniyespor maçı için dün sabah saat 09.00'da Giresun'dan havayolu ile İstanbul'a hareket etti.

 

PENDİKSPOR TESİSLERİNDE ÇALIŞTILAR

 

Aynı gün saat 16.00'da Pendikspor tesislerinde düzenleyeceği antrenmanın ardından kampa giren Giresunspor karşılaşma sonrası şehrimize geri dönecek.

 

Takımımızda Sergio, Alexis Perez ve Kuwas maç kadrosuna alınmazken, bu akşam oynanacak karşılaşmada Sergio’nun yerine Doğan Can’ın ilk 11’de yer alması bekleniyor.

Ligde Kalmamız İçin Tek İhtimal Var

Karadeniz ekibi, Ümraniyespor'a mağlup olması halinde lige veda edecek. Bu karşılaşmanın berabere ya da Giresunspor'un üstünlüğüyle tamamlanması durumunda ise kümede kalma mücadelesi son haftaya taşınacak.

 

İstanbulspor, Gaziantep FK'nin ligden çekilmesi gerekçesiyle bu hafta hükmen galip gelecek ve puanını 38'e yükseltecek. İstanbulspor ile Bitexen Giresunspor arasında ikili averajda eşitlik bulunuyor.

 

Giresunspor kalan iki maçını kazanırsa ligi 40 puanda tamamlayacak. İstanbulspor, Ümraniye karşısında puan kaybederse Giresunspor ligde kalacak.

 

Ankaragücü’ne ise 2 maçta 1 puan yetiyor. Murat Bayraktar