WİNDOWS 11 ÇIKTI

Taze bir perspektif kazanın

Windows 11, taze bir deneyimle tutkularınızın peşinden gidebileceğiniz sakin ve yaratıcı bir alan sağlar. Yenilenen Başlat menüsünden sevdiğiniz kişilere, haberlere, oyunlara ve içeriklere bağlanmanın yeni yollarına varan birçok yenilik barındıran Windows 11 sayesinde doğal bir şekilde düşünün, kendinizi ifade edin ve içerik üretin.

Üretkenliğinizi en üst düzeye çıkarın

Yerleştirme düzenleri, Masaüstleri ve daha sezgisel yeni bir yeniden yerleştirme deneyimi gibi araçlarla ihtiyaç duyduğunuz tüm uygulamalara erişin ve birden fazla işi kolayca yapın.

Bağlantı kurmanın yeni yolları

Microsoft Teams ile masaüstünüzdeyken önemsediğiniz kişilerle anında bağlantı kurun. Karşınızdaki kişi hangi cihazda olursa olsun ücretsiz arama gerçekleştirin veya sohbet edin.

Sizin içerikleriniz, sizin derlemeniz

Microsoft Edge ve seçebileceğiniz çok sayıda Arabirim Öğesi ile en çok önemsediğiniz haberleri, bilgileri ve eğlence içeriklerini hızla takip edebilirsiniz.2 İhtiyaç duyduğunuz uygulamaları ve sevdiğiniz dizileri yeni Microsoft Store'da kolayca bulabilirsiniz.

Oyun zamanı. Her zaman.

Windows 11, gerçek dünyaya meydan okuyan grafik kabiliyetiyle oyun deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor.4 Sizi 100'ün üzerinde yüksek kaliteli oyunla buluşturan Xbox Game Pass ile yeni favori oyununuzu keşfedin (üyelik ayrı olarak satılır).

Hepimize uygun birer bilgisayar

Dokunma, kalem ve ses teknolojilerindeki en yeni inovasyonları size ulaştırarak sizin için en iyi ve en uygun fiyatlı cihazları bulmanızı kolaylaştıran iş ortaklarımız sayesinde yeni Windows, en geniş cihaz yelpazesinde kullanılabilmektedir.

Minimum sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri     İşlemci 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı, 2 veya daha fazla çekirdekli, uyumlu bir 64 bit işlemci ya da Çip Üzerinde Sistem (SoC) Bellek 4 GB RAM Depolama 64 GB veya daha büyük depolama cihazı Minimum sistem gereksinimleri     Grafik kartı DirectX 12 uyumlu grafikler / WDDM 2.x Ekran 9 inçten büyük, HD Çözünürlük (720p) İnternet bağlantısı Windows 11 Home kurulumu için Microsoft hesabı ve internet bağlantısı gereklidir