“YENİDEN REFAH PARTİSİ ‘KİLİT PARTİ’ OLACAKTIR”

Yeniden Refah Partisi Eynesil İlçe Parti binasında gerçekleştirilen kongreye Yeniden Refah Partisi Giresun İl Başkanı Ömer Duman, Gümüşhane İlçe Başkanı Ziya Nas, Genel Merkez İl Sorumlusu Emin Menşur, Eynesil İlçe Başkanı Galip Usta ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan YRP Gümüşhane İlçe Başkanı Ziya Nas katılanlara hitap ederek, “Milli Görüşün gerçek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’dir. Tüm teşkilatlarımız partimizin tanıtımı için gece gündüz çalışmalıdır. Özellikle gençlerimize partimiz tanıtılarak, gençlerimizi partiye kazandırmalıyız.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Giresun İl Başkanı Ömer Duman ise,” Yeniden Refah Partisi Eynesil İlçe kongresini tamamlamış bulunmaktayız. 16 ilçemizin 5’ınde kongrelerimizi tamamladık. Partimiz üye kaydına göre en fazla üyesi olan dördüncü partidir. Halkımızın partimize olan ilgisi her geçen gün daha da artmaktadır. Önümüzdeki seçimlerde, geçmişte olduğu gibi Yeniden Refah Partisi ‘Kilit Parti’ olacaktır. Kongremize katılan tüm teşkilat üyelerine, görevlilere ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde önceki Başkan Galip Usta Tekrar Yeniden Refah Partisi Eynesil İlçe Başkanlığına getirildi. Yönetim Kurulu listesinde ise, Halil Topşir, Sabri Gürdal, Ali Balcı, Mehmet Adil Balcı, Hasan Sofu ve Hüseyin Topşir yer aldı. Ahmet CEYLAN