“Yolumuzun Üstünde Tek Engel Sizsiniz” kitabı baskısı tamamlanıyor!...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Görele Belediye Meclis Üyesi adayı gazeteci ve sitemiz editörü Serdar Kara’nın kaleme aldığı “Yolumuzun Üstünde Tek Engel Sizsiniz” kitabımın baskısı 3-5 gün içinde tamamlanacak.

“Yolumuzun Üstünde Tek Engel Sizsiniz” kitabının yazarı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Görele Belediye Meclis Üyesi adayı gazeteci ve sitemiz editörü Serdar Kara” Bu akşam SDF AJANS sahibi Çanakçıspor ve Akköy Köyü Eski Dernek Başkanı sevgili abim Harun Şahin’den gelen bir telefon beni oldukça heyecanlandırdı. Gelen telefonla heyecanlandım çünkü ilk kitabım olan “Yolumuzun Üstünde Tek Engel Sizsiniz” kitabımın baskısı 3-5 gün içinde tamamlanıp haftaya elime ulaşacak.

Biz gazeteciler ve yazarların mesleğidir belki yazmak, Yazar, "Ben yazayım da okuyucu nasıl anlarsa anlasın!", yazarsın ama bazen pek okuyanın olmaz… Bu zamana kadar goreleden haber-medya sitemde yazmış olduğum yazılarımı” Yolumuzun Üstündeki Tek Engel Sizsiniz” adlı kitabımda toplayarak siz sevgili okuyucularıma ulaştırma imkanı bulacağım inşallah. Sürcü lisan ettiysem şimdiden tüm okuyucularımdan özür diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

“Yolumuzun Üstünde Tek Engel Sizsiniz” kitabın basımında bana yardımcı olan SDF AJANS sahibi Çanakçıspor ve Akköy Köyü Eski Dernek Başkanı sevgili abim Harun Şahin’e teşekkür ediyorum” dedi goreleden haber-medya