"Yöresel Ürünler, Gastronomi ve Kooperatifçilik Çalıştayı" Başladı!...

Birleşmiş Milletler Tarım ve Gıda Örgütü (FAO) ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) iş birliğiyle düzenlenen "Yöresel Ürünler, Gastronomi ve Kooperatifçilik Çalıştayı”na Görele’den katılan Seval Demirel” Yöresel Ürünler, Gastronomi, Kültür ve Kooperatifçilik - Bau - Fao iş birliği ile kadın ve kooperatifçilik eğitimlerine Fao İş Geliştirme ve Girişimcilik Uzmanı Sn. Mehmet Kuzu tarafından davet edildim, yaptığımız atölye çalışmaları, edindiğim bilgiler gelecekte bana yol gösterecekler, çok keyif aldım. Muazzez markası ile çok ilgilendiler; seminer boyunca Giresun Vali Yardımcısı Muazzez kitabını elinden bırakmadı, özel olarak tebriklerini iletti. Bau Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Enver Yücel’e Editörlüğünü Sn. Seyfullah Çiçek’in üstlendiği, benim de yöresel yemek tariflerimizi yazdığım Dünden Bugüne Giresun Görele Kuşçulu Köyü ve Muazzez Kitabını verdim, her iki kitabı da okuyacağını iletti.  Piraziz Güney Köyünde Enver Bey’in evinin bahçesinde gerçekleşen etkinliklerin yöre halkına çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Beni evine davet edip şahane sohbetiyle kendisini tanımaktan mutlu olduğum Enver Bey’in ablası Hava Hanım’a,  BAU, FAO’ya, emek sarfeden herkese çok teşekkürler” dedi.

 Etkinliğe Giresun Valisi Enver Ünlü, Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın, FAO Orta Asya Alt Bölge Koordinatörü ve Türkiye Temsilcisi Viorel Gutu, davetliler ve vatandaşlar katıldı.