PİRAZİZ'E KADIN KAYMAKAM!...
PİRAZİZ'E KADIN KAYMAKAM!...
12/08/2022 tarihli İçişleri Bakanlığı onayıyla Piraziz Kaymakamlığına atanan ilk Kadın Kaymakam Kezban Yerlikaya görevine başladı.
12/08/2022 tarihli İçişleri Bakanlığı onayıyla Piraziz Kaymakamlığına atanan ilk Kadın Kaymakam Kezban Yerlikaya görevine başladı.
Piraziz Kaymakamlığından yapılan açıklamada:
"İçişleri Bakanlığı' nın 12.08.2022 tarihli onayı ile ilçemiz Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakamımız Kezban Yerlikaya 22.08.2022 tarihi itibarıyla ilçemizdeki görevine başlamıştır." denildi. Hayırlı olsun...
1997’ de Bolu’ da doğan kaymakam Kezban Yerlikaya ilk ve ortaöğrenimini Bolu Kıbrıscık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda tamamladı.2015 yılında Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nden mezun oldu.2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü’nden şeref öğrencisi olarak mezun oldu.
2021 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 2021 yılında 110. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Afyonkarahisar Valiliği’nde Kaymakam Adaylığı görevine başlamış olup il stajını tamamladıktan sonra sırasıyla; Refiklik stajlarını Ankara-Gölbaşı ve Balıkesir-Altıeylül ilçelerinde tamamladı.
12/08/2022 tarihli İçişleri Bakanlığı Onayıyla ilçemiz Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakam Yerlikaya görevine 22.08.2022 tarihinde başlamıştır.
Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Piraziz Kaymakamlığına atanan ilk Kadın Kaymakam Kezban Yerlikaya’ya görevinde dileriz. goreleden haber-medya